Senaste inläggen
Hej hej!
Idag hade jag min första dag på Grand Hotel som praktikplats.
Jag började kl.8 och fick sluta kl.16.30 och jag fick göra
massvis med skojjiga saker! När jag kom dit fick jag ett passerkort,
sen gick vi och åt en underbar frukost med ett stort sortiment.
När vi kom tillbaka till bageriet fick jag förflytta marmelad och
limecurd till nya fräscha spritspåsar, sen fick jag hjälpa till och
göra scones.
Efter det gick vi på lunch och den var så ruskigt god!
Efter lunchen fick jag göra i ordning mazariner och jitterburgare som ska
bakas av imorgon.
Vid de tillfällen då jag fick vänta på att något skulle bli klart fick
jag förbereda att skära upp lite frukter som sedan serveras till
både frukost och lunch för både gäster och personal.
Jag lärde mig att göra scones idag och även jitterburgare, både vad det är och hur man gör.
Jag är nöjd med hela dagen faktiskt, allt jag gjort, och det som jag skulle kunna förbättra är att våga fråga lite mer, men det kommer nog efter några dagar! :) Jag skulle även vilja träna mer på allt jag gjort idag! :)
Jag kommer troligtvis lägga upp inlägg olika tider om dagarna eftersom jag kommer ha olika arbetstider! :)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 | 25 | 26 | 27 |
28 |
29 |
30 |
|||
|